Voor Werknemers

Welkom bij Arctool van Concordia Legal.

For English click here

Wij willen jou helpen met het krijgen waar jij recht op hebt. Als je een tijdelijk contract hebt, heb je recht op een transitievergoeding, een bedrag aan het einde van je contract, en je baas moet op tijd aangeven of je contract niet wordt verlengd, de aanzegtermijn. 

Lang niet iedere baas doet dit netjes en wij kunnen dit voor jou bewaken en als het nodig is voor je opeisen. Als je baas het wel netjes doet, controleren we of het klopt.

Wij zijn jouw arbeidsrechtjurist alleen voor jou, door middel van slimme technologie, slim ingezet. Wij kunnen dit doen voor €17,50. 

Hoe dan?

  1. Vul een keer het formulier in, zo weten wij genoeg om jou te helpen.
  2. Zo weet het systeem waneer je huidige contract afloopt en ontvang je nog wat gerichte vragen. Er is ook een hulpdienst voor eenvoudige arbeidsrecht vragen.
  3. De Arctool bewaakt jouw arbeidsrecht.
  4. Als je baas echt vervelend doet en we moeten dreigen met een rechter of zelfs echt naar de rechter, dan hebben we daarvoor hulp klaar staan. Dat kan niet voor alleen € 17,50, maar de kosten zullen minder zijn dan winst en je hoeft nu nog niet te beslissen. Laten we hopen dat het niet nodig is. 

Ok, ik wil hulp

Met het onderstaande formulier weten we genoeg om aan de slag te gaan en sturen we een overeenkomst (in verband met de verwerking van je persoonlijke gegevens) en de factuur met een betaallink. Na betaling beginnen de monitoring en diensten. Je krijgt een mail met de overeenkomst en de factuur.

Ik heb nu problemen met mijn baas

Ok, bel op 020-2504559 en dan kijken wat mogelijk is.